Talkha Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë
USD 131.29

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Unitet
USD 94.62

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Forcë
USD 94.62

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 107.63

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Pritshmëri
USD 76.88

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 107.63

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 131.29

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.29

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 76.88

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 76.88

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.88

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 76.88

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO