Tanta Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E mrekullueshme
USD 107.28

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Melodioze
USD 107.28

Melodioze

24 Trëndafila

Shije e Mirë
USD 130.85

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 130.85

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Mikpritje
USD 107.28

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 94.31

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.85

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 76.63

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.63

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 107.28

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 76.63

Kthjelltësi

8 trëndafila

Urime
USD 107.28

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO