Zagazig Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ashpërsi
USD 75.71

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Shije e Mirë
USD 129.30

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Guximtare
USD 129.30

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 75.71

Imagjinatë

12 Trëndafila

Puthje
USD 106.00

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 75.71

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.30

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 75.71

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 129.30

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 129.30

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.71

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 93.19

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO