Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Ekuadori. Ne dërgojmë lule me dorë në Kuito dhe 14 qytete, në Ekuadori

Si një ndër qytetet më të larta në Ekuador (Ecuador), kryeqyteti i Quito është një vend ideal për trëndafilat. Me vendndodhjen mahnitëse dhe temperaturat sezonale, trëndafilat lulëzojnë në këtë vend të vogël. Nuk është e çuditshme që trëndafilat janë lulja kombëtare e Ekuadorit, edhe pse vendi më shpesh identifikohet me trëndafilin e kuqë të errët, edhe trëndafil me ngjyra të tjera të lavdishme janë përdorur në fotot zyrtare të qeverisë. Për të parë vërtetë të gjitha që Ekuadori (Ecuador) ka për të ofruar, një shëtitje në të famshmin Shtegun e Luleve është një domosdoshmëri. Me një pozitë ideale në mes të ekuatorit, jo vetëm që lulëzojnë trëndafilat, por edhe me mijëra variete të Orkideve. Përgjatë Shtegut të Luleve jo vetëm që ka orkide unike dhe ekzotike në lulëzim, por edhe trëndafila me mbi më shumë se 60 ngjyra të ndryshme. Në qytetin e vogël të Ambatos (Ambato), Festivali vjetor i frutave dhe i luleve mbahet në kohën e karnavaleve. Kjo festë e luleve daton që nga viti 1949, dhe përfaqësonë rindërtimin e qytetit dhe rilindjen e pranverës. Tezgat me lule dhe fruta gjenden kudo nëpër rrugë duke ekspozuar lloje të ndryshme të luleve që lulëzojnë në këtë klimë të rrallë.

Buqeta të Popullarizuara në Ekuadori


Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

    
Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Shpresë

Shpresë

Gerbera

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

    
Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

    
Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

    

Ofertë Speciale: Madhështore

Informacion