Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Ekuadori. Ne dërgojmë lule me dorë në Kuito dhe 14 qytete, në Ekuadori

Si një ndër qytetet më të larta në Ekuador (Ecuador), kryeqyteti i Quito është një vend ideal për trëndafilat. Me vendndodhjen mahnitëse dhe temperaturat sezonale, trëndafilat lulëzojnë në këtë vend të vogël. Nuk është e çuditshme që trëndafilat janë lulja kombëtare e Ekuadorit, edhe pse vendi më shpesh identifikohet me trëndafilin e kuqë të errët, edhe trëndafil me ngjyra të tjera të lavdishme janë përdorur në fotot zyrtare të qeverisë. Për të parë vërtetë të gjitha që Ekuadori (Ecuador) ka për të ofruar, një shëtitje në të famshmin Shtegun e Luleve është një domosdoshmëri. Me një pozitë ideale në mes të ekuatorit, jo vetëm që lulëzojnë trëndafilat, por edhe me mijëra variete të Orkideve. Përgjatë Shtegut të Luleve jo vetëm që ka orkide unike dhe ekzotike në lulëzim, por edhe trëndafila me mbi më shumë se 60 ngjyra të ndryshme. Në qytetin e vogël të Ambatos (Ambato), Festivali vjetor i frutave dhe i luleve mbahet në kohën e karnavaleve. Kjo festë e luleve daton që nga viti 1949, dhe përfaqësonë rindërtimin e qytetit dhe rilindjen e pranverës. Tezgat me lule dhe fruta gjenden kudo nëpër rrugë duke ekspozuar lloje të ndryshme të luleve që lulëzojnë në këtë klimë të rrallë.

Buqeta të Popullarizuara në Ekuadori


Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

    
Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila

Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

    
Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

    
Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Serenatë

Serenatë

Orkid

Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

    

Ofertë Speciale: Madhështore

Informacion