Cuenca Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Cuenca është një qytet historik i cili është edhe shtëpia e kopshteve botanike. Në mes të shumë pemve dhe përgjatë rrugicave gjenden disa verietete të orkideve ekzotike. Bimë të tjera lulëzuese janë edhe fuksiat si dhe livandot me esencë të ëmbël. Lulja e Andeve poashtu mund të gjendet, së bashku me rrushin në ngjyrë të zezë.
Plot Shkëlqim
USD 50.40

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 59.85

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Karakter
USD 90.72

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Meritë
USD 59.85

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 70.56

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 83.16

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 90.72

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

E dhimbsur
USD 50.40

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 70.56

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 83.16

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

E paharrueshme
USD 50.40

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Pranim Dashurie
USD 50.40

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 83.16

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Madhështore
USD 83.16

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 50.40

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 83.16

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

E mrekullueshme
USD 70.56

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Moderne
USD 50.40

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Top