Esmeraldas Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fisnikëri
USD 80.37

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Pafajësi
USD 111.06

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 111.06

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 58.45

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 58.45

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 105.21

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 58.45

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuria e Gruas
USD 58.45

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 111.06

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 58.45

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Melodioze
USD 81.83

Melodioze

24 Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 58.45

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO