Ibarra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mikpritje
USD 81.93

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 58.52

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Ngasje
USD 111.19

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 58.52

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 105.33

Thashethemëse

72 Trëndafila

Lartësi
USD 81.93

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 81.93

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshje
USD 80.46

Joshje

12 Trëndafila

Seksi
USD 124.35

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 111.19

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 80.46

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Kotësi
USD 81.93

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO