Mothers Day


Mikpritje
USD 81.67

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 58.34

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 110.84

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 58.34

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përulësi
USD 58.34

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 58.34

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 81.67

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 58.34

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 58.34

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 110.84

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje
USD 80.21

Joshje

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 58.34

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 110.84

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 81.67

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 80.21

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 58.34

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rini
USD 58.34

Rini

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 80.21

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 81.67

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 110.84

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 105.01

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 58.34

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 110.84

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 58.34

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top