Loja Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 110.27

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 58.04

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 104.47

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 58.04

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshëse
USD 58.04

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Kënaqësi
USD 110.27

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 58.04

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Dashuria e Gruas
USD 58.04

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 81.25

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 58.04

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Rehati
USD 110.27

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.80

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO