Maçala Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Machala i njohur eshe si kryeqyteti i bananeve në botë është shtëpia e disa lloje të orkideve dhe trëndafilave. Orkidetë ekzotike mund të gjenden duke u rritur nëpër vazo dhe kopshte, së bashku me zambakët në formë ylli dhe zambakët tigër. Livanda është një bimë tjetër popullore së bashku me jaseminët aromatik.
Urime
USD 69.41

Urime

Trëndafila dhe orkide

Fitore
USD 49.58

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 49.58

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rini
USD 49.58

Rini

Trëndafila dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 49.58

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Optimizëm
USD 48.34

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 49.58

Entuziaste

Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 69.41

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme
USD 49.58

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 49.58

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Shikim i Shpejtë
USD 81.80

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Përsosmëri
USD 49.58

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 49.58

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 49.58

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Plot Shkëlqim
USD 49.58

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 49.58

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Origjinale
USD 69.41

Origjinale

12 Zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 49.58

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Top