Manta Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 109.81

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ngasje
USD 109.81

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 57.80

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 104.03

Thashethemëse

72 Trëndafila

Hutim
USD 109.81

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Pritshmëri
USD 57.80

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 109.81

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 109.81

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Kotësi
USD 80.92

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.47

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Kthjelltësi
USD 57.80

Kthjelltësi

8 trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 57.80

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO