Portoviejo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 110.42

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Ngasje
USD 110.42

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 58.12

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 104.61

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 58.12

Kthjelltësi

8 trëndafila

Fitore
USD 58.12

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 110.42

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Respekt
USD 81.36

Respekt

24 Trëndafila

Kënaqësi
USD 110.42

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Meritë
USD 79.91

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Melodioze
USD 81.36

Melodioze

24 Trëndafila

Lartësi
USD 81.36

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO