Riobamba Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 110.08

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 57.94

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 104.29

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 57.94

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Mbrojtje
USD 79.67

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Bukuri madhështore
USD 57.94

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 110.08

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 57.94

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Përkryerje
USD 81.11

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 81.11

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 57.94

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.67

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO