Santo Domingo de los Colorados Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në San Domingo de los Colorados mund të gjenden disa varietete të luleve kombëtare. Kopshtet botanike me të njëjtin emër janë shtëpia e disa llojeve të orkideve dhe trëndafilave. Helikoniat në ngjyrë të çelur poashtu rriten këtu së bashku me helikoniat e mëdha. Livandoja është një lule tjetër mjaft popullore, veçanarisht për esencën e ëmbël.
Dashuri e Pastër
USD 90.05

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Guximtare
USD 82.54

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Urime
USD 70.04

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Moderne
USD 50.03

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Hare e ardhshme
USD 50.03

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Optimizëm
USD 48.78

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 50.03

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 70.04

Melodioze

24 Trëndafila

E përjetshme
USD 50.03

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 82.54

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Më Duaj Më Tepër
USD 50.03

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Shikim i Shpejtë
USD 82.54

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 59.41

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 82.54

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Vdes për ty
USD 82.54

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 50.03

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Përulësi e Këndshme
USD 50.03

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Dashuri ngurruese
USD 48.78

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top