Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ne dërgojmë lule me dorë në Abu Dabi dhe 12 qytete, në Emiratet e Bashkuara Arabe

Gjersa në Emiratet e Bashkuara Arabe nuk ka ndonjë lule kombëtare, kjo nuk do të thotë se ky vend nuk i do lulet. Dubai është kryeqendra e biznesit dhe politikës në Emirate, por qyteti, megjithatë, shkëlqen nga prezenca e luleve oleander, trëndafili i Sharonit, dhe zambakët në formë marimange përgjatë rrugëve të Dubait. Shumë kopshte të shtëpive mburren me trëndafilat e shkretëtirës, ngjyra e kuqe e të cilave shndrit çdo pjesë të shkretëtirës. Në Dubai, Festivali vjetor i Gjelbërt kremton bukurinë e luleve dhe ndihmon kultura të ndryshme që të mblidhen së bashku. Gjatë festës së muslimanëve, Ramazanit, buqeta lulesh ipen si dhurata për të shprehur miqësinë. Lulet poashtu janë të rëndësishme si dhurata mikëpritjeje ose edhe dhurohen në shenjë falenderimi për ftesat në darka. Në Emiratet e Bashkuara Arabe mund të konsiderohet sjellje jo e mirë nëse neglizhohet sjellja e luleve në darka.

Buqeta të Popullarizuara në Emiratet e Bashkuara Arabe


E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

   
Seksi

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

   
Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

   
Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

   
Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

   
Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

   

Ofertë Speciale: Origjinale

Zambakët janë një simbol i mirë i muajve të pranverës dhe të verës, dhe 12 zambakë stargazera, në një buqetë lulesh, mund ta ndriçoj edhe ditën më të errët të dimrit. Freskia e tejzgjatur e këtyre luleve garanton një aromë të mrekullueshme për një kohë të gjatë. Zambakët shpesh shikohen si shenja të rilindjes, andaj kjo buqetë është e përkryer për t’i uruar mirëseardhje një anëtari të ri në familje. Bëj që një nënë e re të kuptoj se ju mendoni për të duke i dhuruar këtë buqetë të lezetshme me zambakë. Është e popullarizuar në `Ajman (عجمان ), Abu Dabi (أبوظبي ), Al ‘Ajn (العين ), Dubai (دبي ), Sharjah (الشارقة ) , por mund të porositet edhe në shumë qytete tjera.
Informacion