Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ne dërgojmë lule me dorë në Abu Dabi dhe 6 qytete, në Emiratet e Bashkuara Arabe

Gjersa në Emiratet e Bashkuara Arabe nuk ka ndonjë lule kombëtare, kjo nuk do të thotë se ky vend nuk i do lulet. Dubai është kryeqendra e biznesit dhe politikës në Emirate, por qyteti, megjithatë, shkëlqen nga prezenca e luleve oleander, trëndafili i Sharonit, dhe zambakët në formë marimange përgjatë rrugëve të Dubait. Shumë kopshte të shtëpive mburren me trëndafilat e shkretëtirës, ngjyra e kuqe e të cilave shndrit çdo pjesë të shkretëtirës. Në Dubai, Festivali vjetor i Gjelbërt kremton bukurinë e luleve dhe ndihmon kultura të ndryshme që të mblidhen së bashku. Gjatë festës së muslimanëve, Ramazanit, buqeta lulesh ipen si dhurata për të shprehur miqësinë. Lulet poashtu janë të rëndësishme si dhurata mikëpritjeje ose edhe dhurohen në shenjë falenderimi për ftesat në darka. Në Emiratet e Bashkuara Arabe mund të konsiderohet sjellje jo e mirë nëse neglizhohet sjellja e luleve në darka.

Buqeta të Popullarizuara në Emiratet e Bashkuara Arabe


Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

    
Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

E paharrueshme

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

    
Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

    
Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

    

Ofertë Speciale: Origjinale

Zambakët janë një simbol i mirë i muajve të pranverës dhe të verës, dhe 12 zambakë stargazera, në një buqetë lulesh, mund ta ndriçoj edhe ditën më të errët të dimrit. Freskia e tejzgjatur e këtyre luleve garanton një aromë të mrekullueshme për një kohë të gjatë. Zambakët shpesh shikohen si shenja të rilindjes, andaj kjo buqetë është e përkryer për t’i uruar mirëseardhje një anëtari të ri në familje. Bëj që një nënë e re të kuptoj se ju mendoni për të duke i dhuruar këtë buqetë të lezetshme me zambakë. Është e popullarizuar në `Ajman (عجمان )   Abu Dabi (أبوظبي )   Al ‘Ajn (العين )   Dubai (دبي )   Sharjah (الشارقة ) , por mund të porositet edhe në shumë qytete tjera.
Informacion