`Ajman Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ajman ndodhet në bregun perëndimorë dhe pozicioni i tij është ideal për rritjen e disa luleve vendase. Trëndafili i bukur i Sharon është ndër të preferuarat së bashku me trëndafilat e shkretëtirës. Tulipanët e importuar dhe trëndafilat hibrid poashtu janë popullorë në shtretërit me lule. Mund të gjenden edhe zambakë merimangë në Ajman e kjo lule unike është e vështirë të mos dallohet.

Joshje e Gjatë
USD 90.01

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Jetë e Lumtur
USD 73.48

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 102.26

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 64.29

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E dhimbsur
USD 64.29

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 64.29

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 102.26

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Flirtim
USD 64.29

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Thashethemëse
USD 115.73

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 64.29

Paç Fat

12 Trëndafila

Kotësi
USD 90.01

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 64.29

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO