Nënshtrim

Nënshtrim
Kodi i Produktit: prod093
24 trëndafila të bardhë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.