Abu Dabi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Abu Dhabi është një qytet ultra modern i cili nuk kursen kur bëhet fjalë për lulet. Disa nga lulet që rriten në kopshte janë hiacinthët e shkretëtirës dhe zambakët unik merimangë. Gishti i kuq dhe trëndafilat e shkretëtirës poashtu janë popullore ndër banorë. E vështirë është të mos dallohen margaritarët e pikturuar kur lulëzojnë.
Pranim Dashurie
USD 61.82

Pranim Dashurie

Trëndafila

Pajtim
USD 98.32

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mirënjohje
USD 61.82

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 61.82

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Modesti
USD 61.82

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Hijeshi e Pjekur
USD 61.82

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 61.82

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

E përjetshme
USD 61.82

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Madhështore
USD 98.32

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 86.55

Respekt

24 Trëndafila

Rehati
USD 98.32

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Mahnitëse
USD 111.27

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 61.82

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 98.32

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 61.82

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 70.65

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 61.82

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Elegancë
USD 61.82

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top