Al ‘Ajn Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Al’ Ayn është i njohur për parqet dhe kopshtet e bukura me ule. Emri i qytetit i përkthyer bukvalisht do të thotë “pranvera”. Kjo do të thotë se mund të shihen tulipanë dhe zambakë duke u rritur në kopshte. Banorët e Al’ Ayn i adhurojnë edhe trëndafilat hibrid dhe ata të çajit. Hibiskusët, trëndafilat e shkretëtirës dhe kambanoret poashtu rriten kudo nëpër qytet.
Të Dua Ende
USD 75.55

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 75.55

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Thellësisht e Dashuruar
USD 75.55

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 75.55

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 117.29

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Ngasje
USD 117.29

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 135.99

Mahnitëse

Trëndafila

Flirtim
USD 75.55

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Luks
USD 75.55

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Besnike
USD 105.77

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Fisnikëri
USD 84.19

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 84.19

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 117.29

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Frymëzim
USD 117.29

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 75.55

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 101.46

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 84.19

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 105.77

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top