Dubai Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dubai është shtëpia e Kopshteve të Mrekullueshme ku ndodhen disa lloje të bimëve dhe luleve. Disa nga lulet që mund të shihen këtu janë me miliona karanfila dhe trëndafila. Tulipanët, zambakët dhe margaritarët e pikturar poashtu mund të shihen. Orkidetë si dhe jaseminët që lulëzojnë natën poashtu mund të shihen në Dubai.
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 85.69

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E ëmbël
USD 61.20

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Thellësisht e Dashuruar
USD 61.20

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Paqe
USD 61.20

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 97.34

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshëse
USD 61.20

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 61.20

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Festim
USD 97.34

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Gazmore
USD 61.20

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 61.20

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 97.34

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Frymëzim
USD 97.34

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 61.20

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Seksi
USD 87.43

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 69.95

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 85.69

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Ngasje
USD 97.34

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 61.20

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Top