Sharjah Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sharjah është një qytet kosmopolitan me disa kopshte spektakolare. Trëndafilat e Sharon dhe aguliçet arabe janë një pamje e zakonshme. Landrat dhe lavditë e mëngjesit i japin ngjyra rrugëve të qytetit. Në shtretërit me lule rriten edhe margaritarë të pikturuar. Banorët poashtu i adhurojnë tulipanët e importuar dhe trëndafilat.
Mikpritje
USD 85.37

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 96.99

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Kthjelltësi
USD 60.98

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 85.37

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Magjepsje
USD 60.98

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Kujdesi Amënor
USD 85.37

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 60.98

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mashtrim
USD 60.98

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 96.99

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 96.99

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Rrezikojmë
USD 60.98

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Serenatë
USD 96.99

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 85.37

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 96.99

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Dashuri e Ftohtë
USD 60.98

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 85.37

Përkryerje

24 Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 69.69

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 96.99

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Top