Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Eritrea. Ne dërgojmë lule me dorë në Asmara dhe 6 qytete, në Eritrea

Buqeta të Popullarizuara në Eritrea


Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Festim

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

   
Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

   
Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

   
Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila