Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Estoni. Ne dërgojmë lule me dorë në Tallinn dhe 9 qytete, në Estoni

Ky vend i vogël, dikur pjesë e Bashkimit Sovjetik, sot është krenar që zhvillon ekspozenë e vet vjetore të luleve. Kjo ekspoze e luleve është unike në shumë mënyra, duke përfshirë edhe kohëzgjatjen e saj të gjatë. Duke filluar nga maji, kryeqyteti i Talinit (Talin) vë në dispozicion sheshin e vet mesjetarë ku qindra dizenjatorë e kopshtarë vendas dhe të huaj e shëndrrojnë këtë shesh në qindra kopshte të vegjël. Festivali i luleve në Talin zgjat deri në gusht, kohë në të cilën kopshtet janë në lulëzim të plotë. Lulja kombëtare e Estonisë (Estonia) është lulja e misrit blu, e cila mund të gjenden duke u rritur kudo nëpër fshatra. Së bashku me fushat e misrit, Estonia ka edhe 36 lloje të ndryshme të orkideve të cilat janë autoktone. Populli i Estonisë është krenarë për trashëgiminë e tyre mesjetare, dhe ata ende ndjekin zakonet e vjetra të dhurimit të luleve. Lulet aster dërgohen zakonisht kur i then dikujt zemrën, ndërsa shkurret e bozhureve dërgohen zakonisht gjithë çifteve të sapo martuar. Lule të tjera të njohura në këtë vend të vogël janë edhe zymbylat vjollcë e gladiolat e larta , të cilat përdoren shpesh për të shprehur sinqeritetin dhe miqësinë. Me kulturën e tyre të gjatë mesjetare dhe dashurinë e madhe për lulet, Estonia i kujton ende botës rëndësinë e luleve dhe kuptimin e tyre të fshehtë.

Buqeta të Popullarizuara në Estoni


Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

   
Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Seksi

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

   
Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

   
Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

   
Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

   
Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

   

Ofertë Speciale: Nënshtrim

Informacion