Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Estoni. Ne dërgojmë lule me dorë në Tallinn dhe 6 qytete, në Estoni

Ky vend i vogël, dikur pjesë e Bashkimit Sovjetik, sot është krenar që zhvillon ekspozenë e vet vjetore të luleve. Kjo ekspoze e luleve është unike në shumë mënyra, duke përfshirë edhe kohëzgjatjen e saj të gjatë. Duke filluar nga maji, kryeqyteti i Talinit (Talin) vë në dispozicion sheshin e vet mesjetarë ku qindra dizenjatorë e kopshtarë vendas dhe të huaj e shëndrrojnë këtë shesh në qindra kopshte të vegjël. Festivali i luleve në Talin zgjat deri në gusht, kohë në të cilën kopshtet janë në lulëzim të plotë. Lulja kombëtare e Estonisë (Estonia) është lulja e misrit blu, e cila mund të gjenden duke u rritur kudo nëpër fshatra. Së bashku me fushat e misrit, Estonia ka edhe 36 lloje të ndryshme të orkideve të cilat janë autoktone. Populli i Estonisë është krenarë për trashëgiminë e tyre mesjetare, dhe ata ende ndjekin zakonet e vjetra të dhurimit të luleve. Lulet aster dërgohen zakonisht kur i then dikujt zemrën, ndërsa shkurret e bozhureve dërgohen zakonisht gjithë çifteve të sapo martuar. Lule të tjera të njohura në këtë vend të vogël janë edhe zymbylat vjollcë e gladiolat e larta , të cilat përdoren shpesh për të shprehur sinqeritetin dhe miqësinë. Me kulturën e tyre të gjatë mesjetare dhe dashurinë e madhe për lulet, Estonia i kujton ende botës rëndësinë e luleve dhe kuptimin e tyre të fshehtë.

Buqeta të Popullarizuara në Estoni


Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

    
Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

    
Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

    
Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Nënshtrim

Informacion