Chat with us, powered by LiveChat

Abja-Paluoja Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Abja - Paluoja është një fshat i vogël ku rriten disa lloje të luleve. Lulja e misrit, lulja kombëtare shihet zakonisht në pranverë dhe në verë. Poashtu mund të gjenden edhe zambakët teksa rriten në fshat dhe përgjatë brigjeve të lumenjve. Vizitorët në këtë rajon mundë të shohin edhe margaritarët e verdhë teksa lulëzojnë nëpër fusha.

Virtyt
USD 77.60

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Guximtare
USD 137.92

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Dashuri Për Natyrën
USD 108.64

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 77.60

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Elegancë
USD 77.60

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Rini
USD 77.60

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 77.60

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 77.60

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Besnikëri
USD 108.64

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 137.92

Nënshtrim

24 Trëndafila

Forcë
USD 99.56

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Magjepsëse
USD 137.92

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO