Arukula Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Arukula është një qytet sharmant i cili është i mbushur me lule gjatë gjithë vitit. Lulja e misrit dhe zhabinët janë të zakonshme, së bashku me zambakët madhështorë. Kulpërat janë poashtu të preferuara gjatë sezonit të ngrohtë, ndërsa banorët e dinë se dimir ka mbaruar kur luleboret fillojnë të shfaqen.
Plot Shkëlqim
USD 73.99

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 131.50

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Tërheqje
USD 131.50

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Qejf
USD 131.50

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Paqe
USD 73.99

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.93

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.93

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E përjetshme
USD 73.99

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Shpresë
USD 73.99

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 73.99

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Pavdekshmëri
USD 73.99

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 103.58

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 94.93

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 73.99

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 103.58

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 73.99

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

E mrekullueshme
USD 103.58

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Përulësi e Këndshme
USD 73.99

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Arukula. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Arukula kohët e fundit : -