Aseri Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Aseria ndodhet në bregdet e ku vizitorët shpesh ndjehen sikur kanë shkelur në një botë tjetër. Kjo është falë një numri të madhë të luleve që lulëzojnë kudo në qytet. Trëndafilat shumëngjyrësh janë një pamje madhështore, posaçërisht kur lulëzojnë në një gjelbërim të thellë. Zambakët dhe kulprat janë ndër të preferuarat në qytet gjithashtu.
Plot Shkëlqim
USD 70.44

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 125.20

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ndjenja Të Ngrohta
USD 90.38

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 125.20

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Gjithnjë besnike
USD 90.38

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 90.38

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 70.44

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 70.44

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Bukuri e Qëndrueshme
USD 69.11

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 130.25

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 70.44

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 70.44

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 98.62

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 70.44

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 70.44

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 98.62

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 126.79

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 70.44

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top