Tallinn Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Me lulet e reja që vijnë në sera çdo muaj, qyteti i Talinit duket se gjithmonë është në lulëzim. Kopshti Botanik i Talinit ka një shumëllojshmëri të luleve gjatë gjithë vitit. Disa nga lulet janë kulpërat rozë së bashku me një numër të luleve hosta. Disa nga lulet hosta janë të larmishme. Lulet flokse me një varietet të madh të ngjyrave mund të gjenden në këto kopshte.
Plot Shkëlqim
USD 73.11

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 129.94

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Qejf
USD 129.94

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.80

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E përjetshme
USD 73.11

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Serenatë
USD 129.94

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 73.11

Përsosmëri

6 Trëndafila

Ashpërsi
USD 73.11

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Humor
USD 93.80

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 131.60

Mahnitëse

Trëndafila

E paharrueshme
USD 73.11

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Përulësi
USD 73.11

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 135.18

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 73.11

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 73.11

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 102.35

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 73.11

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 102.35

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Tallinn. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Tallinn kohët e fundit : -