New Baby

Bukuri madhështore
USD 52.40

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Durim
USD 52.40

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

E ëmbël
USD 52.40

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 52.40

Shpresë

Gerbera

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 62.88

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 52.40

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 73.36

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vetmi
USD 73.36

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 52.40

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 87.33

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mikpritje
USD 73.36

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 94.32

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 52.40

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 52.40

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 62.88

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 52.40

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Madhështore
USD 87.33

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 87.33

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 73.36

Përkryerje

24 Trëndafila

Forcë
USD 62.88

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Joshje
USD 62.88

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 52.40

Paç Fat

12 Trëndafila

Fisnike
USD 52.40

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 73.36

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top