Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme
Kodi i Produktit: prod099
Buqetë me trëndafila të bardhë, rozë dhe karafila të bardhë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).

Shtoni artikuj

Chocolates:

  • Chocolates Box (Varies) (+USD 35.00)

Teddy Bears:

  • Teddy (Varies) (+USD 40.00)