Tartu Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Tartu është një qytet intelektual dhe shtëpia e disa serave. Mes numrit të madh të luleve mund të gjenden orkide, bromelia dhe lianë. Lulja kombëtare e Estonisë, lulja e misrit poashtu rritet në kopshte. Ka edhe sera dedikuar sukulentëve dhe kaktuseve.
Plot Shkëlqim
USD 73.06

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 129.86

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Qejf
USD 129.86

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 129.86

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Qejf
USD 129.86

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

E ëmbël
USD 73.06

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.74

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E përjetshme
USD 73.06

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.06

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 129.86

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Vetmi
USD 102.29

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 129.86

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 73.06

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Seksi
USD 135.10

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 73.06

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 102.29

Respekt

24 Trëndafila

Urtësi
USD 73.06

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Pranim
USD 73.06

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Tartu. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Tartu kohët e fundit : -