Mothers Day

Mikpritje
USD 74.55

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 53.25

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 88.75

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 53.25

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përulësi
USD 53.25

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 53.25

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 74.55

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 53.25

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 53.25

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 88.75

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje
USD 63.90

Joshje

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 53.25

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 88.75

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 74.55

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 63.90

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 53.25

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rini
USD 53.25

Rini

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 63.90

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 74.55

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 88.75

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 95.85

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 53.25

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 88.75

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 53.25

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top