Christmas

Elegante
USD 77.41

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.41

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Unitet
USD 92.89

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 129.01

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E mrekullueshme
USD 108.37

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Bashkim
USD 108.37

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 77.41

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Guximtare
USD 129.01

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Pafajësi
USD 129.01

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 77.41

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 129.01

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Meritë
USD 92.89

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 77.41

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 77.41

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 108.37

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 77.41

Krenare

12 Trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 92.89

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Joshje
USD 92.89

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 77.41

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rehati
USD 129.01

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Përjetësi
USD 108.37

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 77.41

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 77.41

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 77.41

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top