Congratulations

Elegancë
USD 53.25

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 53.25

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 63.90

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 53.25

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 53.25

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 95.85

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 74.55

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 88.75

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 53.25

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 53.25

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 53.25

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 88.75

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 74.55

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 53.25

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 74.55

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 53.25

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E çmuar
USD 74.55

E çmuar

Karafila , trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 53.25

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 88.75

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 53.25

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 53.25

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 88.75

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 53.25

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 88.75

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top