Friends

Pajtim
USD 86.95

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 52.17

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 62.60

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 52.17

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 86.95

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 93.90

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 52.17

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 52.17

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 73.03

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 52.17

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 86.95

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 52.17

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 73.03

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 52.17

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 86.95

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 93.90

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 52.17

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 73.03

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 52.17

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 52.17

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 73.03

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 62.60

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 52.17

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 86.95

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top