Çeljabinsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Edhepse qyteti i largët i Chelyabinksit është kryesisht qytet industrial, këtu akoma ka shumë parqe dhe kopshte për t’u vizituar. Një park i famshëm është Park Aloye Pole, shtëpi e një kishe dhe momumenteve historike. Skulpturat e bronzit japin kontrastin e fushave dhe livadheve të gjelbërta, të mbushura me lule të egra si margaritarë, karafia dhe luleradha. Këtu madje ka edhe pemë të mollës së egër në park dhe lulëzimet ngjyrë rozë janë një pamje e bukur pranverore. Në vet qytetin, kallamët e gjatë dhe margaritarët gerbera me ngjyra lulëzojnë në verë, së bashku me trëndafilat e fortë hibrid. Kozmoset janë të njohur për vendasit dhe nganjëherë ipen si dhuratë.
Mashtrim
USD 60.90

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 60.90

Buzëqeshëse

Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 60.90

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 112.95

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 60.90

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Jetë e Lumtur
USD 81.67

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 85.27

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mashtrim
USD 60.90

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 66.44

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 60.90

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Lartësi
USD 85.27

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 81.67

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 66.44

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Origjinale
USD 85.27

Origjinale

12 Zambakë

Plot Shkëlqim
USD 60.90

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
E re
USD 60.90

E re

Zambakë dhe trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 60.90

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 85.27

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Çeljabinsk. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Çeljabinsk kohët e fundit : -