Çerepovets Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Flirtim
USD 64.27

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Rehati
USD 119.18

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Magjepsëse
USD 119.18

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 70.11

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 64.27

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 64.27

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 119.18

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Përulësi
USD 64.27

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Besnike
USD 89.97

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Festim
USD 119.18

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Origjinale
USD 89.97

Origjinale

12 Zambakë

Lavdi
USD 64.27

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO