Chernyakhovsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rehati
USD 117.20

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Mirënjohje
USD 63.20

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnike
USD 63.20

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 63.20

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Elegante
USD 68.94

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 117.20

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 63.20

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Qëndrueshmëri
USD 84.74

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 63.20

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 63.20

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 63.20

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Origjinale
USD 88.48

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO