Furmanov Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rehati
USD 118.49

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Elegante
USD 69.70

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 118.49

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Unitet
USD 85.67

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 63.89

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Gazmore
USD 63.89

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 63.89

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Mikpritje
USD 89.44

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Pafajësi
USD 118.49

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 63.89

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Origjinale
USD 89.44

Origjinale

12 Zambakë

Durim
USD 63.89

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO