Gukovo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rehati
USD 119.80

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Përqafime
USD 86.62

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 64.60

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 70.47

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 64.60

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Kapem Pas Teje
USD 64.60

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 64.60

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 90.44

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Respekt
USD 90.44

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 119.80

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Melodioze
USD 90.44

Melodioze

24 Trëndafila

Virtyt
USD 64.60

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO