Jekaterinburg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Yekaterinburg është një qytet që ka diçka për këdo. Këtu përfshihen edhe shumë lloje bimësh e lulesh. Zambakët aromatik dhe kamomili qetësues shihen në kopshtet e qytetit. Tulipanët dhe korkuset janë një pamje e zakonshme në pranverë së bashku me manushaqet e guximshme dhe geraniumet e kuq.
Dashuri e mrekullueshme
USD 60.49

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 60.49

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 112.18

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 112.18

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Joshëse
USD 60.49

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 84.69

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 60.49

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 60.49

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 65.99

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 84.69

Origjinale

12 Zambakë

Krenare
USD 65.99

Krenare

12 Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 60.49

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 112.18

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Bukuri Shpirtërore
USD 112.18

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Bukuri madhështore
USD 60.49

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 60.49

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 81.11

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 60.49

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Jekaterinburg. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Jekaterinburg kohët e fundit : -