Kaluga Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Tekanjoze
USD 63.30

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 84.88

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Fisnikëri
USD 84.88

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Rehati
USD 117.39

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Karakter
USD 113.94

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Shije e Mirë
USD 117.39

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 69.05

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 117.39

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Kapem Pas Teje
USD 63.30

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 117.39

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Pavdekshmëri
USD 63.30

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 88.62

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO