Kartaly Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Gazmore
USD 60.78

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

E mrekullueshme
USD 85.09

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Dëshirë
USD 112.72

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 60.78

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 112.72

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshëse
USD 60.78

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 85.09

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Pajtim
USD 112.72

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mashtrim
USD 60.78

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rini
USD 60.78

Rini

Trëndafila dhe karafila

Urtësi
USD 60.78

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 60.78

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 60.78

E hirshme

Karafila , trëndafila

Respekt
USD 85.09

Respekt

24 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 66.31

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 85.09

Origjinale

12 Zambakë

Zonjë Zemërbardhë
USD 60.78

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 60.78

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO