Kazan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kazan është i pasur për nga feja dhe historia, me disa xhami, katedrale dhe kisha historike. Në mes tye ka shumë parqe dhe kopshte. Vendasit shijojnë një numër liqenesh ku ata mund të peshkojnë, lundrojnë dhe shikojnë faunën dhe florën vendase. Parku Millennium ka pamjen e Kremlinit dhe lumit Vollga, ku pjesët gjelbëruese janë perekte për relaksim. Parku Uritsky është më i vjetri në qytet dhe ka një monument për burrat dhe gratë që kanë luftuar gjatë Luftës së Dytë Botërore, si dhe një liqen të vogël të bukur të rrethuar me pemë të mëdha. Duke qenë se është afër me kufirin Evropian do të thotë që shumë lule, trëndafila dhe tulipanë janë të zakonshëm në pranverë. Iriset janë veçanërisht të preferuara, ku varieteti siberian dhe ai me mjekërr janë të zakonshme në kopshtet publike dhe private.
Urime
USD 86.00

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 61.43

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 113.92

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 61.43

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 86.00

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Fillimi i Miqësisë
USD 86.00

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 61.43

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 113.92

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Urtësi
USD 61.43

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 67.01

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Origjinale
USD 86.00

Origjinale

12 Zambakë

E butë
USD 86.00

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 82.37

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Përulësi e Këndshme
USD 61.43

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 61.43

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 110.57

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 61.43

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Mashtrim
USD 61.43

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kazan. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kazan kohët e fundit : -