Korolev Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E butë
USD 89.95

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Rehati
USD 119.16

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Elegante
USD 70.09

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 119.16

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 64.25

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 64.25

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 64.25

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 64.25

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 119.16

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 89.95

Urime

Trëndafila dhe orkide

Përulësi
USD 64.25

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Origjinale
USD 89.95

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO