Krasnodar Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Krasnodar është shtëpi e një kopshti spektakular botanik si dhe disa parqeve. Lisat 300 vjeçar të vjetër janë një pamje mahnitëse në vjeshtë, kur ndërrojnë gjethet. Vizitorët mahniten nga lulet e bukura gjatë ditës dhe nga fontanat e ndriçuara gjatë natës. Chistyakovskiy Grove është një park më i vogël, por është edhe i preferuari i vendasve për lulet dhe jetën e egër të tij. Në të dyja kopshtet mund të gjenden luleradët, marigoldet, lulet yarrow, margaritarët dhe mini karafilat. Në verë, manushqet tringjyrëshe orientale, kozmoset dhe butoni i beqarisë janë një pamje e zakonshme. Lulevjollcet dhe hostas rriten shpesh nën pemë, nësë këtë e lejon moti. Trëndafilat e të gjitha ngjyrave dhe llojeve janë të njohur në tërë qytetin, veçanërisht trëndafilat e kuq hibrid dhe ata të çajit.
Ndjenja Të Ngrohta
USD 80.50

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 60.03

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 111.34

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 60.03

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 84.05

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Bukuri e Ndjeshme
USD 60.03

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 60.03

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 80.50

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Urtësi
USD 60.03

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 65.49

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 60.03

Pranim Dashurie

Trëndafila

Origjinale
USD 84.05

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 60.03

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Strehim
USD 111.34

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Seksi
USD 121.43

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 60.03

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 60.03

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 60.03

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Top