Krasnojarsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Krasnoyarsk është qyteti i tretë më i madh në Siberi, në të cilin ndodhen disa muze, teatro, dyqane dhe restaurante për t’u vizituar. Afërsia e tij me lumin Yenisei siguron një klimë të përshtatshme për shumë bimë. Në pranverë, krokuset, iriset dhe luleborat janë një pamje e zakonshme, ndërsa disa lule vendase si tulipanët dhe marigoldet janë lulëzimë të njohura. Vera sjell kallamët e ndezur, veçanërisht rreth monumenteve, ndërsa lulet yarrow dhe dantella e mbretëreshës anne lulëzojnë përgjatë lumit. Trëndafilat janë bërë të njohur që nga koha e Napoleonit dhe shumë ngjyra dhe lloje të tyre janë të zakonshëm në qytet.
Dashuria e përgjegjshme
USD 59.13

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Bukuri Tekanjoze
USD 59.13

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 109.67

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 59.13

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 82.79

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mashtrim
USD 59.13

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 59.13

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 59.13

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 64.51

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 64.51

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Origjinale
USD 82.79

Origjinale

12 Zambakë

Nënshtrim
USD 109.67

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 79.29

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 59.13

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 109.67

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 109.67

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 109.67

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Imagjinatë
USD 59.13

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top