Mineral’nyye Vody Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vetmi
USD 90.51

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Lavdi
USD 64.65

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Rehati
USD 119.89

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 119.89

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër
USD 116.36

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Bashkim
USD 90.51

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 70.52

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 64.65

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 119.89

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 119.89

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Kapem Pas Teje
USD 64.65

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 64.65

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO